fbpx

NFL Month 4 Chance & Gaming Outlines

Lahko si ogledate, kako se premikajo navzdol do -105 ali se dvigajo, tako da lahko -120, zato si zapomnite, da možnosti niso v opeki. Če ne upoštevamo Justina Herberta v tem letu, novi, že neuspešni Chargersi ne morejo imeti dobre ekipe Raiders, katere sanje o končnici se preizkusijo v živo. Novi Raiders prihajajo iz dobrega koraka, ko so izgubili z vašimi Vikingi s 3-0, vendar je to prvo mesto, ki se bo vrnilo proti Los Angelesu. Toda novi Jets, ki jih vodi Aaron Rodgers, v športnih stavnicah pridobivajo ugled kot avtocestni favoriti z več kot le zadetkom iz igre.

  • Najnovejši Contains je trajni širjenje slabših, zato običajno povzroči neusklajene kvote.
  • Znotraj igralne terminologije ni dobrodošel denar za nove Broncose za izbore NFL 7. dan.
  • Sveži Cowboys so nekateri od parov zaščite NFL, ki so na voljo, da bi se izognili zločinu svežih Lions.
  • Samo dve skupnosti sta na slovesu znotraj Nekaj ​​dni 6 , zelo hazarderji NFL se veselijo okusnega rekorda 15 spletnih iger.

Preizkusil bo nove Chiefse na stadionu Arrowhead v nekaj dneh 5, tako da bodo res morda že nekaj časa čakali na to posebno povratno tekmo za naslov AFC. Ko malo zanemarijo Teksašane, bi to lahko dalo Houstonu priložnost, da ostane v igri podaljšano in se izogne ​​najnovejšim dolgovom, da bi se popolnoma umaknili. Novi Teksašani so navadno dobri ljudje in z Davisom Millsom se bodo spopadli šele na njegovi drugi tekmi NFL v karieri.

Kyle Hamilton, Baltimore Ravens

Način igranja NFL je pravzaprav stvari, kot je NFL v nasprotju s stave-sportne.com Odporúčané čítanie statistiko zapuščine ali točno to, kako se določena skupina resnično obnaša v spletni igri pred sezono NFL, kadar koli proti ekipi, ki ima perečo številko, izgubi dvomestno število. Najnovejši Teksašani delajo v drugem novincu QB v Stroudu, DE v CJ Andersonu, vi pa lahko usmerjate trenerja v DeMeco Ryans. Vendar imajo novi Ravens nekaj težav z izgorelostjo, Lamar Jackson se je vrnil iz QB in Baltimore lahko zagotovi rekord, ko začne.V preteklih časih pol ducata desetletij so zmagali štiri od svojih začetnih iger z neverjetnim številom 20-0, 47-3, 59-10, 38-6 in štiriindvajset-9. Pričakuje se, da bo najnovejši povratek iz Lamarja Jacksona postal pretiran, da bo CJ Stroud in tudi Houston Texans v nedeljo.

Tampa Bay Buccaneers so izjemno vsestranske kvote, ki imajo sestanke, pisarne in skupno boljše stave

Novi zaščitni prvaki Kansas Area Chiefs in NFC prvaki San francisco bay area 49ers bi bili sofavoriti na večini internetnih spletnih mest za stave, nekje med +550, da bi vam pomagali +650. Sposobnost Zgodovina priložnosti prevzame igralce zahvaljujoč vsem napredkom večjih možnosti od prvega odprtja linij. Udeleženci so lahko nadomestni, ki segajo od številnih različnih športnih stav in lahko zlahka prepoznate vsakič, ko se popolnoma nova dediščina ali komplet premakne naprej. PointSpreads.com vsak dan objavlja bloge in lahko raziskujete nogomet, poleg rezultatov, statistike ljudi, statistike igralcev, kvot in občasnih predlogov za igre na srečo vrhunskih strokovnjakov.

Chiefs Med Jets Day cuatro Chance

reddit betting

Tako kot je, popolnoma novi Vikingi dejansko držijo vse od favoritov avtocest -1 na lestvici kvot NFL, ki imajo 60 % zgodnjih stav. Pomembno je, da so bili novi Whales pereč razlog za hazarderje v letu 2019, saj so v osnovnih pol ducata tednov sezone pokazali eno od več slabih dejstev ATS. Najnovejši Dolphini poskusijo korak ena-4 ATS, ki imajo običajno odlično maržo odpadanja 27,6 in boste imeli odlično -14-delno razliko v povprečju proti dajanju. Miami Dolphins bi govorili o svoji kategoriji in nikoli na idealen način. Izvajajo popoln potop z nosom, kar povzroča stave na rekvizite, zaradi katerih so novi kiti dosegli 0-16 SU na vaše leto, da pridobijo oprijem. Preprosta resnica je, da so povsem novi Chiefs v zadnjem času odkrili način, kako premagati sami, in tako so bili najbolj zraven tistih, ki imajo odlično potezo s približno tremi izgubljenimi igrami, pa tudi za kasnejši udar proti Detroitu v Week cuatro.

Goff in ti lahko Stafford sta bila oba prva popolna izbora v njuni pisni sezoni. Nekdanji QB Nyc Jets Sam Darnold se vrača v MetLife Areno, čeprav ne opazuje novih Jets. Darnold bi lahko bil na vrhu povsem nove Carolina Panthers proti najbolj drugi NFL skupini Ny, ena za telefonske klice New Jersey družina, popolnoma New York Creatures.

NFL Chance, Outlines, Develops, Place of Work Pool, Survivor Selections: 2022 Week 7 Predictions Out of Proven Model

Nasprotniki v povprečju 309.5 jardov podajanja in 423 polnih metrov za vsako spletno igro. Sveži WFT ni niti približno tako dober iz športne skupine, medtem ko novi Carries. Nova bitja se preizkusijo v nasprotni ekipi, a tukaj je priložnost, da kockata Saquon Barkley in Kenny Golladay. Znotraj leta 2023 je popolnoma novi Bucs prispeval močno varnost in lahko hitro uživate v Bakerju Mayfieldu. Tampa omogoča le 17.six PPG, 7. najboljši video v zvezi z NFL v tem trenutku.